Om mig

Tak fordi at du overvejer mig som din terapeut. At gå i terapi hos en psykolog er ikke mere underligt end at gå til din læge eller tandlæge, men skulle du alligevel have betænkeligheder ved om terapi er noget for dig, er du velkommen til at ringe eller skrive først.

Terapi

Alle oplever på et eller andet tidpunkt i deres liv en periode hvor de har behov for hjælp. Jeg mener det er en menneskeret at få professionel hjælp, når man står overfor en svær periode i ens liv.

Når du er i terapi hos mig lægger jeg i høj grad vægt på at etablere en god terapeutisk relation mellem dig og mig. Relationen bygger på ærlighed, troværdighed, åbenhed, anerkendelse og empati. Det bliver en ligeværdig dialog hvor vi i fællesskab finder frem til løsninger på de udfordringer du står overfor. De bedste resulter opnås ved en fælles aktiv indsats. Du er ekspert i dit eget liv og din egen livssituation og jeg som psykolog bidrager blot med min faglige ekspertise. I fællesskab vil de udfordringer du står over for blive udforsket.

Jeg tilrettelægger og tilpasser terapien så den passer til dine individuelle behov, med udgangspunkt i de omstændigheder, forudsætninger og ønsker du måtte have for processen og målsætningerne. Terapi handler i høj grad om at møde og at arbejde med sig selv, men det er også en øvelse i at arbejde med nærvær og accept af nuet.

Min terapi er altid baseret på evidensbaserede metoder, så du kan føle dig tryg ved fagligheden og udbyttet af sessionen.

Jeg ser frem til at snakke med dig.

Med venlig hilsen

Søs Bøgholm Wagner
PPR-psykolog i Sorø kommune og selvstændig klinisk psykolog

Søs Bøgholm Wagner, cand.psych